/ Potemkin DOX /

Potemkin Dox er et forløb for dig, der vil udforske dokumentarfilmens verden. Undervisningen tager udgangspunkt i en praktisk tilgang til at lære ­ vi har kameraet i hånden næsten hver dag, så rutinerne kommer til at sidde på rygraden. Vi producerer for eksterne kunder og trækker dygtige folk fra branchen ind som gæstelærer.

På uddannelsen lærer du at beherske alle trin fra idé til den færdige produktion. Der er mulighed for at specialisere sig som tilrettelægger, fotograf, klipper og tonemester. Men du kommer til at arbejde inden for alle fagområderne.

Efter opholdet på Potemkin DOX vil du være i stand til at lave professionelle dokumentarfilm, virksomhedsportrætter, reklamefilm, webfilm og nyhedsindslag. Du vil få en stor forståelse for det professionelle filmmiljø, og du vil stifte bekendtskab med tv­-verdenen. Du bliver rustet til at bestride en praktikplads inden for film eller tv ­ eller være klar til at uddanne dig videre på Filmskolen, Journalisthøjskolen, MSP, Medieskolerne og mange andre steder.

/ OPTAGELSE /

Du skal sende en ansøgning for at komme i betragtning til Potemkin DOX.

Kontakt os for nærmere information

/ INFORMATION /

Finn Mathiasen / tlf. 20704354 / Finn@potemkinfilm.dk

Læs mere om linjen på  www.potemkindox.com

/ PRAKTISK /

Mødetid: Mandag ­ Fredag kl. 9-­15

Max optag: 15 elever pr. hold

Ansøgningsfrist: Løbende